Brasil, keratinos tartós hajegyenesítés

A Keratin természetes összetevője az egészséges hajnak, a kezelés során ezt a keratin szintet pótoljuk, hogy haja ismét ragyogó legyen. Behatol a hajszerkezet belsejébe, és ott helyreállítja a haj sérülését, bevonja a hajszálak külsejét és megóvja a további sérüléstől. Az eredmény 2-4 hónapig sima, selymes és fényes haj. Hőre aktiválódó hajszerkezet újraépítő kezelés, mely minden hajtípusra alkalmazható, annak érdekében, hogy a haj sima és fényes maradjon.

GYORS: a teljes kezelés maximum 2 óra, melyet 2-4 havonta egyszer kell elvégezni!

ALKALMAZHATÓ: natúr, festett illetve melírozott, kémiailag vegykezelt hajon, illetve 6 évnél idősebb gyermekeknél is.

A keratinos (brazil) hajkiegyenesítés tökéletes megoldás a göndör, hullámos fürtök ellen.A kezelés az egyik legújabb, legmodernebb hajkiegyenesítés világszerte, amelynél semmilyen vegyszert (lúgos tartalmú szereket) nem alkalmaznak a keratinon (hajunk, körmünk fő építőanyaga) kívül. A keratin behatol a hajba, ahol a belső sérüléseket javítja, majd védőréteget képez a hajszálon, hogy  megelőzze a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezeten sima, selymes, fényes eredményt érünk el.

A Brazil hajkiegyenesítés során semmilyen vegyi kezelést nem alkalmaznak, a keratin újrafeltöltésekor helyreállítja a haj szerkezetét és védi a hajat a víz, hő által kapott károsodástól.

 

 

BRASIL ECOkeratin

Az új továbbfejlesztett Eco Formula európai  vékonyszálú és akár szőkített hajra lett kifejlesztve, erősíti a haj belső szerkezetét kisimítja a kutikulát és külső védelmet ad a hajszálaknak. Nem tartalmaz káros vegyszereket és az azonnali eredmény garantált. A brasil cacau egyesíti a cukornádat a szénhidrátokat és a ciszteint ezálltal erősíti a haj kötéseit és kisimítja a kutikulát, a regenerálást peddig a benne lévő amazon acai bogyó gazdag antioxidáns tartalmának köszönheti.

A szőke hajak álltalában könnyebben sárgulnak ezért a termék tartalmaz sárgulás elleni formulát ami segít megtartani a természetes árnyalatát.

 

 

 

BELMA KOSMETIK ENZYMOTHERAPY HAJEGYENESÍTŐ REGENERÁLÓ 

A termék:Egyenesít
Szigeteli a felhámot
Regenerálja a keratinláncokat
Mélyen hidratál
Új életre kelti a hajat
Sűrübb fényesebb hajlékonyabb könnyebb lesz a haj