6D HAJHOSSZABBÍTÁS- VÁLTS DIMENZIÓT

6D hajhosszabbítás, nagyon kényelmes, gyors, láthatatlan, mini illesztésű hajhosszabbítás Pécsen kizárólag Szalonunkban!

A 2. generációs 6D hajhosszabbítás egy forradalmian új hajhosszabbító technika, amely teljesen megváltoztatja a hajfelhelyezés módját. A többi hajhosszabbítási módszerrel ellentétben a 6D hajhosszabbítást több szál együttes felhasználásával kell alkalmazni. Egyszerű, nagyon gyors, hatékony és minden eddigi technológiánál esztétikusabb látványt eredményez.
Már nálunk is elérhető!

Hogy működik?
A 6 dimenziós hajszobrászat egy abszolút forradalmian új hajhosszabbítás technika, mely felrakás során, nincs egyenes leválasztás, és nincsenek egyenes sorok, itt valójában panelekben dolgozunk a vendég fejformáját, hajviselési szokásait figyelembe véve. Maga az illesztés hő és minden vegyi anyagtól mentes, ez által biztosak vagyunk abban, hogy károsodás nélkül tudjuk megvalósítani álmaid hajkoronáját.

Előnye:
Mikro méretű illesztések, szinte láthatatlan tapintásra sem érezhető, ezért ajánljuk minden olyan vendégnek, aki ódzkodik az esetleges nagy illesztési pontoktól, attól hogy látszik, valamint attól, hogy látható, hiszen a 6D hajhosszabbítás által nem erezhető a felrakott póthaj illesztése és súlya sem, valamint szinte 100%-ban láthatatlan. Az effajta hajszobrászat lehetővé teszi számotokra a komfortos érzetet, a természetes összhatást, gyors illesztést, a raszta mentességet a hordás ideje alatt!

Foglalj most időpontot, telefonon vagy online!