Fodrászat

 

Fodrászat

Célom, hogy vendégeimet maximálisan kiszolgáljam, kívánságaikat és elképzeléseiket teljesítsem, mindezt egy nyugodt környezetben. Fodrászaink évek óta folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, hazai és külföldi konferenciákon, versenyeken és tréningeken egyaránt. A tökéletes hajvágásokat, vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el. 


Hajvágás

Nem vágunk többet, mint amennyit a vendég elképzelt és szükséges. Számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél, ezért segítünk számára a legmegfelelőbb frizurát kiválasztani, amelyik az egyéniségéhez, arcához, stílusához a legjobban illik és figyelmet fordítunk a hajápolásra. Tanáccsal szolgálunk hajának kezelésével kapcsolatban. 


Hajfestés 

A Schwarzkopf termékcsalád hajfestékeivel dolgozunk. Melynek színei tartósak és intenzívek. Mesterfodrászaink segítenek kiválasztani vendégeink számára a legmegfelelőbb színt és színárnyalatot, mely bőrszínéhez a legjobban illik. 

Tartóshullám

Különböző frizuráknak megfelelő tartóshullámokat alkalmazunk, gyümölcssavas hajkímélő termékeket használunk a hullámok elkészítéséhez. 


Kontyok

Esküvőkre, bálokra, ballagásokra kontyokat készítünk. Menyasszonyok számára a tökéletes konty megtalálásához több próbakonty elkészítését is vállaljuk. 


Hajápolás

Szalonunkban mesterfodrászok minden vendégünk számára személyre szabottan állapítjuk meg hajának és fejbőrének ápolását, tanácsokat adunk az otthoni hajápolásra is.