CHROMA ID - hajszínező pakolás

A CHROMA ID a Schwarzkopf Professional első, teljes mértékben egyedi igényekhez alakítható, hajszínező és árnyaló rendszere, amelynek formulái a beépített kötéserősítő-technológiának köszönhetően nemcsak, hogy nem károsítják, hanem intenzíven ápolják a hajat a festés során. A végtelen színárnyalatot kínáló CHROMA ID olyan átfogó szortimentet kínál, amellyel minden vendég kifejezheti az egyedi és különleges személyiségét – legyen szó a természetes szőke árnyalatok kedvelőitől a merész pinket viselő vendégekig.

Színezz bátran a CHROMA ID-val és fejezd ki a sokszínűségedet!

  • A valódi színazonosság

A kollekció végtelen számú árnyalatot kínál maximális személyre szabhatósággal: az árnyalatok teljes mértékben keverhetők egymással és akár 15 mosáson át tartanak*:

  • Színezd a hajat sérülések nélkül

A Schwarzkopf Professional tisztában van azzal, hogy a hajszín megválasztása egy nehéz döntés, hiszen még azok is aggódnak a hajuk állapota és a szín tartóssága miatt, akik bátran próbálják ki a legmerészebb, önkifejező lookokat. A beépített kötéserősítő- és low-salt-technológiának köszönhetően a formulák mélyreható ápolást biztosítanak, a CHROMA ID ezáltal lehetővé teszi, hogy a fodrászok úgy színezzék vendégük haját, hogy közben nem kell tartaniuk a hajminőség sérülésétől.

  • Semlegesítés

Hideg árnyalás anti-sárga hatással világos szőke, ezüst vagy fehér alapokhoz vagy anti-narancssárga hatás a sötétszőke alapokhoz

  • Pasztell szolgáltatások

A pasztell árnyalatok végtelen kikeverése bármely CHROMA ID Kötéserősítő hajszínező maszk és az Átlátszó Kötéserősítő maszk keverésével.

  • Színfrissítés

A közvetlen hajfestés legszélesebb skáláját, valamint személyre szabott színfrissítő szolgáltatásokat kínálunk mindazoknak, akik egyedi színekre vágynak

  • Merész szolgáltatások

Káprázatosan fényes, intenzív és kreatív hajszínek