Természetes szépség - vitamin

Az egészséges haj, bőr, köröm támogatására Eclipta alba, Indiai egres gyógynövényekkel, Csalángyökér kivonattal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Az Amla (indiai egres) az ayurvédikus orvoslásban széleskörűen alkalmazott gyümölcs az anyagcsere és az immunrendszer támogatására.  Az Eclipta alba elősegíti a haj növekedését és pigmentációját, továbbá hozzájárul a bőr egészségéhez. A B7-vitamin, cink és a szelén részt vesznek az egészséges haj állapotának fenntartásában. A réz hozzájárul a bőr és a haj normál pigmentáltságához.

Az A-, a B2-, a B3- és a B7-vitamin, a cink és a jód hozzájárulnak az egészséges bőr fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a bőr egészséges funkcióját biztosító normál kollagén képződéshez. A cink és a szelén hozzájárulnak az egészséges körmök fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez. Csalángyökér metakovasav kivonattal a szervezet vitalitásának fokozására! Fogyasztási javaslat: 1x1 kapszula naponta, ajánlott étkezések közben vagy után fogyasztani.

Összetétel: Eclipta alba levél por, Indiai egres por, Csalángyökér kivonat, C-vitamin, B3-vitamin, Cink, B2-vitamin, A-vitamin, Réz, B7-vitamin, Jód, Szelén.