TBH hajfestékek

A Schwarzkopf Professional 2019-es újdonsága, a tbh – true beautiful honest kollekció. Teljesen egyedi, bársonyosan autentikus és hitelesen őszinte megoldásaival új szintre emeli a hajfestési szolgáltatásokat.

T - Tökéletesen egyedi, multidimenziós árnyalatok, amelyek játékosan emelik ki a haj természetes mélységeit és magasságait.

B - Bársonyosan autentikus, fényes és púderes árnyalatok, finom, irizáló melléktónusokkal, amelyek kiemelnek és megszépítenek, nem pedig eltakarnak.

H – hitelesen őszinte személetmód a formuláink elkészítésénél: 92%-ig természetes eredetű összetevőket és ezeket kiegészítő teljesítményfokozókat használunk.

tbh – true beautiful honest: hajfestékeink

A tbh – true beautiful honest hajfestékek megőrzik és kiemelik a haj természetes mélységeit és magasságait, ezáltal natúr hatású színeredményt ér el a hajon, akár teljes multidimenziós fedéssel. A tbh – true beautiful honest egy olyan hajfesték, amely bátorítja az önkifejezést. A hagyományos hajfestékekre jellemző mesterkélt ragyogás helyett a tbh – true beautiful honest természetes fényt és egészséges tündöklést kölcsönöz a hajnak.

Bársonyosan púderes árnyalatok, irizáló melléktónusokkal, amelyek a vendégek minden kívánságát kielégítik, a festékanyagok különleges elegyének köszönhetően.

A tbh – true beautiful honest szortiment három különböző színvilágot és 26 hajfestéket tartalmaz, amelyek mindegyike ideális társa lesz a fodrászoknak az autentikus hajszínek megalkotásában:

Natural (természetes): semleges árnyalatok egy leheletnyi csokoládéval (6 árnyalat)
Cool (hideg): modern, füstös árnyalatok, amelyek segítenek a haj eredeti melegségének semlegesítésében (13 árnyalat)
Warm (meleg): káprázatos elsődleges visszatükröződések, amelyeket rózsaszín melléktónusok tompítanak le (7 árnyalat)

A púderes árnyalatú festékanyagaink egy speciális pigment kombinációt (HEP-et) tartalmaznak, amely segít az új allergiás reakciók kialakulásának csökkentésében.

  • Akár 50%-al kevesebb ammóniát tartalmaznak, mint a hagyományos hajfestékek. Ezáltal hatékonyan őrzik meg a haj sértetlenségét, továbbá kellemesebb és lágyabb vendégélményt nyújtanak.
  • Szőlőmagolaj -Természetes fényt és egészséges csillogást biztosít.