Blondme megújulás - A szőke forradalma

A szőke szolgáltatások a fodrászszalonok fő bevételi forrása, a vendégek 60%-a veszi igénybe. A megújulás éppen ezért nagyon fontos. A technológia fejlődésével az anyagok sokkal kímélőbbek, a színeredmények tartósabbak, ezáltal a vendégek is elégedettebbek. A BlondMe forradalmi újdonsága minden vendég és fodrász álma: a szőkítő termékekbe ágyazott védelem, az Advanced Bonding technológia. A BlondMe megújult termékcsaládja 2017 februárjától minden fodrász számára elérhető.

Minden szőke szolgáltatás kihívás, hiszen alapvetően három fő szempontnak kell megfelelnie:

  • Tökéletes hajminőség fenntartása
  • Lenyűgöző hajminőség garantálása
  • Egyénre szabott színeredmények megalkotása

A szőke sokkal több, mint egy hajszín. Életérzést közvetít, karizmatikussá tesz és szőke divatikonokat idéz. Minden nő és férfi vágyát egy színben, mégis megannyi árnyalatban közvetíti. A tökéletes szőke szín elérése és a személyre szabott szőke szolgáltatás ajánlása még sosem volt ennyire egyszerű. A BlondMe újdonsága: kézzelfogható, a szalonban könnyedén alkalmazható szőkítési és világosítási technikák különböző típusú vendégek számára.

BlondMe, az egyetlen kifejezetten szőkéknek szóló márka,

  • amivel maximálisan egyénre szabott szolgáltatások készíthetők
  • magabiztosan és teljes biztonságban az Advanced Bonding technológiának köszönhetően.

Az első világosító és ápoló rendszer, kifejezetten szőke hajúak számára. Advanced Bonding Technológiával, mely a világosítás során a kötéseket védi, a világosítást követően új kötéseket hoz létre és az otthoni hajápoló szolgáltatásban a kötések fenntartásáért felelős.

Az új BlondMe nem csak hajszínváltoztató és ápoló terméket, hanem komplett szolgáltatási rendszereket ad a kezedbe. A szőke look-ok téged és vendégeidet is inspirálnak, új látásmódot hoznak a szőkék életébe, ráadásul minden típusú szőkítési eljárásra kész technikai megoldást kínálnak. A szőke kezelés pedig a szalonlátogatást követően is folytatódik a BlondMe különböző hajtípusoknak megfelelő otthoni ápoló termékeivel.   

Az új BlondMe rendszerrel több szolgáltatás: őszhajfedés, melírozás és világosító szolgáltatás is készíthető. 6 szőke look, ami 2017-ben meghatározó lesz a frizuradivatban:

Platinum purity: alkosd meg a legtisztább szőkét sötét hajból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honey marble: sötétből szőkét

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rosé blush: egyéni stílus szabadkézi technikával

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caramel glow: kóstolj bele a szőkeségbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cool fusion: hideg szőkeség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Champagne Blend: világosítás és őszhajfedés egy lépésben